GREECE IS NOT FOR SALE!!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010


Lionel Messi

ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Τι Φετφαντζιδης τι Messi?

Αληθεια υπαρχει διαφορα, αναμεσα στον πιτσιρικα του Ο.Σ.Φ.Π ,και στον Διεθνους φημης Ασσο της Barca LIONEL MESSI??

Για μενα καμοια!!!
Αυτο το πιτσιρικι,ο δικος μας Γιαννακης εχει κατορθωσει σε ηλικια μολις 20 (ουτε καν)χρονω,να διδασκει ποδοσφαιρο σε ακριβοπληρωμενους ποδοσφαιριστες!
Αυτος ο μικρος μαγος, που μας πηρε τα μυαλα με τις καταπληκτικες ντριπλες του,δεν εχει σε τιποτε να ζηλεψει απο κανεναν MESSI!!
Ερχεται η μπαλα στα ποδια του,στα παιδικα του ποδια,και  την κοντρολαρει σαν ανδρας με πολυετη πειρα!!
Ειναι ονειρο,ειναι μαγεια να τον βλεπεις να παιζει!Γεννηθηκε ποδοσφαιριστης,ναι αυτος οντως γεννηηθηκε ποδοσφαιριστης!Δεν βρηκε τιποτα ετοιμο,δεν βρηκε κανενα δρομο στρωμενο με ροδοπεταλα,εκανε υπομονη και να που ηρθε η ωρα της δικαιωσης!Με την αξια του ο μικρος Γιαννακης κερδισε την λατρεια των οπαδων ολων των ομαδων της Ελλαδας!Με την ποδοσφαιρικη του αξια ,αλλα και με τον αδαμαντινο χαρακτηρα του!Εινα ενα παιδι που οσα πρωτοσελιδα και αν αφιερωθουν σε αυτον,ειμαι σιγουρη πως δεν θα την "ψωνισει"!
Φαινεται ο ανθρωπος,απο μικρα και ασημαντα πραγματα.Το κατεβασμενο του κεφαλι οταν σκοραρει, οτι ευχαριστει ολους τους συμπαικτες τους σαν να τους λεει "ΜΑΖΙ ΣΚΟΡΑΡΑΜΕ", οτι με τοσο χαμο που γινεται γυρω απο το ονομα του δεν επηρεαζεται,δεν παρεκτρεπεται,δεν κανει ασχημες χειρονομιες στους οπαδους της αντιπαλης ομαδας,δεν προκαλλει...Αφοσιωνεται μονο στο παιχνιδι του σαν μεγαλος ανθρωπος,σαν μεγαλος παικτης,μα ειναι μεγαλος παικτης!!!!
Δεν κρυβω πως με εχει καταπληξει το ηθος αυτου του παιδιου,και ειμαι  σιγουρη οτι δεν θα ξεφυγει..
Οι σειρηνες ξεκινησαν,ηδη ο Γιαννακης απο το αυτοκινητο του παππου του,κυκλοφορει με μια υπερπολυτελη Μερσεντες που του δωρισε ο Ο.Σ.Φ.Π!!
Ομως αυτο το παιδι ακομη και μεσα στην Μερσεντες πιστευω οτι το μυαλο του θα παραμεινει  στο κεφαλι του...Και αν βρεθουν στον δρομο του καποιοι που θα τον φθονησουν,(ηδη υπαρχουν) και θα προσπαθησουν να το παρασυρουν σε περιεργα κολπα,καλο θα ναι να μην ακουει κανεναν και να εμπιστευεται μονο τους ανθρωπους που τον αγαπανε αληθινα και αυτοι δεν ειναι αλλοι απο την οικογενεια του!!
Ειναι τοσο μικρος,εχει ολη τη ζωη μπροστα του για να πραγματοποιησει ολα τα κεφια του!!

Τωρα ομως ειναι η στιγμη που πρεπει να αφοασιωθει εντελως στη μπαλα,για να χειροκροτησει η Ελλαδα τον νεο Messi...
ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΟΥ,ΜΕΙΝΕ ΣΕΜΝΟΣ ΚΑΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙΣ!!