GREECE IS NOT FOR SALE!!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΜΜΕΣΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ!!




Το μεγα αυτο θεμα που αφορα την Εθνικη και κοινωνικη συνοχη της χωρας και ειναι καθοριστικο για το μελλον της,εμεινε επι πολλα χρονια,διακριτικα στο περιθωριο,παρα την αλματωδη αυξηση του αριθμου των λαθρομεταναστων,που εγιναν πραγματικη πλημμυριδα!Δεν διεξαγοταν γιαυτο καμοια δημοσια συζητηση στα Μ.Μ.Ε!!

Δεν προβαλλοταν επισης ως πολιτικο προβλημα,το οποιο θα επρεπε να δημιουργει ανησυχιες και να θετει επιτακτικα την αναγκη για την ληψη αποτελεσματικων και αποτρεπτικων μετρων!

Μολις προσφατως κατερρευσε το τοιχος της σιωπης,υπο το βαρος της πραγματικοτητας,που δεν αποκρυπτεται πλεον με τιποτε!Η ρητορικη ομως αυτων,που ειναι υπευθηνοι για τη δημιουργια εκ του μη οντος του μεγαλου αυτου προβληματος,δεν παρεχει κανενα εχεγγυο οτι θα μεταφρασθει σε αποτελεσματικη πολιτικη και δραση.

Ειναι η ωρα ο ιδιος ο λαος,οι απλοι πολιτες,να παρουν την πρωτοβουλια και να θεσουν επιτακτικα το προβλημα στις πραγματικες του διαστασεις!

Καλουμε την Κυβερνηση και τα Κομματα να αναλογισθουν τις ευθηνες τους και να αντιληφθουν πως η χωρα αυτη,δεν μπορει να ειναι ξεφραγο αμπελι!!!

Να παρει ο Ελληνκος λαος την κατασταση στα χερια του!!

Να οργανωσει σε ολη την Ελλαδα και τον Αποδημο Ελληνισμο ,επιτροπες αγωνα!
Ενα παραδειγμα ειναι αυτη που οργανωσαν απελπισμενοι κατοικοι του ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ,στην Αθηνα,που προεικονιζει το μελλόν,στο οποιο οδηγουν την Ελλαδα οι ανευθηνες πολιτικες και η ανοχη των κυβερνωντων,σημερινων και χθεσινων,και αλλων κομματικων ιθυνοντων και ιδεολογικων απολογητων,κυριως στον χωρο των Μ.Μ.Ε!

Μονο η αμμεση κινητοποιηση και παρεμβαση του λαου μπορει να σταθει εμποδιο και να αναχαιτισει μια δρομολογημενη δυναμικη,μια ολεθρια μηχανη,που εχει ως στοχο τη δημογραφικη αλλοιωση και την εθνικη αποδομηση της χωρας,με την φενακη της δηθεν προοδευτικης πολιτικης και του διεθνισμου!

Η Ελλαδα και τα ανθρωπιστικα και οικουμενικα ιδεωδη,ποθ εκπροσωπει διαχρονικα,μεσα απο την ιστορια και τον πολιτισμο της,ειναι παρακαταθηκη για ολοκληρη την ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!!

Δεν ειναι ομως αλλοθι και προσχημα για οσους θελουν να πληξουν,για τους δικους τους λογους και συμφεροντα,την Ελληνικη εθνικη ταυτοτητα και το Ελληνικο εθνικο κρατος!!!