GREECE IS NOT FOR SALE!!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ "ΞΗΛΩΣΟΥΝ"ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?


Ποιοι ειναι αυτοι που νομιζουν οτι εχουν δικαιωμα να ξηλωσουν την Ελλαδα και να την κανουν "πολυπολιτισμικη"?Ποιοι ειναι αυτοι,κυβερνητικοι και κομματικοι παραγοντες που εδειξαν μεχρι τωρα ασυγγνωστη ανοχη και προωθησαν τετοια σχεδια και τετοιες πολιτικες,πισω απο την πλατη του Ελληνικου λαου?
Γιαυτο τους τιμησε ο Ελληνικος λαος με την ψηφο του?Αυτος ειναι ο σεβασμος στο συνταγμα του Ελληνικου λαου?Αυτη ειναι η εθνικη αμυνα και ασφαλεια που ανελαβαν να κατοχυρωσουν και να εγγυηθουν κατα καθε συμβατικης και ασυμμετρης απειλης,οπως π.χ η μαζικη και ανεξελεγκτη λαθρομεταναστευση?
Ποιοι ειναι αυτοι που εξακολουθουν να υποστηριζουν απροκαλυπτα την λαθρομεταναστευση,οτανεχει γινει ηλιου φαεινοτερον πως αυτη εξελισσεται στο μεγαλυτερο προβλημα της χωρας και οτι συνδεεται με την εθνικη της υπαρξη?
Εχουν αντιληφθει πιο ειναι σημερα το αισθημα ανασφαλειας και αγωνιας που διακατεχει τον Ελληνικο λαο για το παρον και το εθνικο του μελλον?
Εχουν συνειδητοποιησει που εχει φτασει η εγκληματικοτητα?
Δεν μας φτανουν ολα οσα μας προεκυψαν απο τους διεφθαρμενους πολιτικους που καταληστεψαν το κρατος και κατηντησαν τη χωρα υποχειριο του Δ.Ν.Τ?
Δε μας φτανουν τα αθλια μετρα που καλουμεθα ολοι να λαβουμε για να ξεχρεωσουμε τα χρεη των διεφθαρμενων πολιτικων?
Πρεπει να εχουμε και τους λαθρομεταναστες τους οποιους η κυβερνηση χρησιμοποιει για δικα της συμφεροντα,αδιαφορωντας παγερα για το κακο που προκαλλουν στον Ελληνικο λαο?
Αυτη ειναι η αναπτυξη και η προοδος που υποσχεθηκαν στον Εληνικο λαο??
Η ανοχη αυτης της ανεξελεγκτης εισβολης των λαθρομεταναστων και η δημιουργια ενος τεραστιου υποπρολεταριατου,οταν ο Ελληνικος λαος αντιμετωπιζει τεραστια προβληματα,και ολοενα και περισσοτερο το φασμα της ΑΝΕΡΓΙΑΣ!!!
Γιατι ανεχεται το κρατος την εθνικη αποδομηση και τον εποικισμο της Ελλαδος??
Το κρατος εχει υποχρεωση απο το Συνταγμα να υπερασπιζεται και να προστατευει τον Ελληνικο λαο, και την Εθνικη του ταυτοτητα!!