GREECE IS NOT FOR SALE!!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 18 Μαΐου 2010

ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ...

Προβαλλονται ως επιχειρηματα η "ανθρωπια"και τα καλα αισθηματα του Εληνικου λαου.
Ακομη και ο Ισοκρατης και ο Ξενιος Ζευς!!!!
Προκειται για μια απιστευτη αφελεια και αν οχι αφελεια σιγουρα προκειται για σκοπιμη υποκρισια και υπουλη εκμεταλλευση των αισθηματων του Ελληνικου λαου ως ΟΠΛΟ εναντιον του!!
Αν δεν προκειται επισης για σκοπιμη παραχαραξη του νοηματος της Ελληνικης παιδειας, στην οποια αναφερεται ο Ισοκρατης και της φιλοξενιας που συμβολιζει ο Ξενιος Ζευς.
Προφανως δεν ειναι μετοχοι της Ελληνικης Γλωσσας και παιδειας οι φτωχοι και ταλαιπωροι λαθρομεταναστες που πλημμυριζουν την Ελλαδα,ουτε βεβαιως,η εννοια της φιλοξενιας ταυτιζεται με την ανοχη του μαζικου εποικισμου για λογους"φιλοξενιας"..
ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΙΣΤΕΙΑ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΩΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ!!!
Προβαλλονται ακομη τα επιχειρηματα οτι "εμεις οι Ελληνες ξερουμε απο προσφυγια"!!
Προκειται για αλλη μια συγχυση ,που συνιστα παραχαραξη της αληθειας και σοφιστεια!
Οι Ελληνες ναι ξερουμε απο προσφυγια!Γνωρισαμε την Εθνικη και θρησκευτικη καταδιωξη,τις σφαγες και λεηλασιες σε βαρος μας,κυριως απο τον αιωνιο εχθρο μας!
Οι Ελληνες κατα πρωτο λογο της Μικρας Ασιας ,οπου ηκμαζε ο Ελληνισμος ηρθαν στην Ελλαδα ως προσφυγες στα πλαισια της Εθνικης Αλληλεγγυης αλλα και συγκεκριμενων συμφωνιων και ανταλλαγη πληθυσμων,για προφανεις λογους ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!


Οι Ελληνες πηγαν επισης μεταναστες στην Αμερικη ,Καναδα,Αυστραλια κτλ κτλ κατα νομιμο τροπο και με την εγκριση των ενδιαφερομενων χωρων!
ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΩΣ ΛΑΘΡΟΜΕΝΤΑΝΑΣΤΕΣ!ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΑΝ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ!
Δεν ειναι λυση η λαθρομεταναστευση για την αντιμετωπιση της φτωχειας και της δυστυχιας στον τριτο κοσμο!
ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑ!
Προβαλλεται επισης κατ εξοχην το επιχειρημα πως οι λαθρομεταναστες ειναι φτωχοι και δυστυχισμενοι καιγιαυτο πρεπει να δειξουμε ανοχη και αλληλεγγυη,στη βαση ενος διεθνους ανθρωπισμου και οικουμενισμου!
Υποβαλλεται στο πνευμα αυτο,η ιδεα οτι δεν υπαρχει δυστυχως αλλη εφικτη λυση,απο την ενταξη τους στην Ελληνικη κοινωνια.Κανεις δεν εχει αντιρρηση οτι η φτωχεια και η υπαναπτυξη αποτελουν ονειδος για την ανθρωποτητα και οτι πρεπει να καταβληθει καθε προσπαθεια για την αντιμετωπιση τους!
Πιστευει ομως κανεις σοβαρα οτι η αντιμετωπιση αυτου του τεςραστιου προβληματος μπορει να προελθει απο την μαζικη λαθρομεταναστευση?
Πιστευει κανεις ειδικοτερα,οτι η Ελλαδα ,μικρη χωρα,με πολλα εσωτερικα και εξωτερικα προβληματα,χωρις αποικιακο παρελθον και ευθηνες απεναντι σε πρωην αποικιακους λαους,μπορει να σηκωσει το βαρος εκατομμυριων λαθρομεταναστων και να θυσιασει ουσιαστικα την εθνικη και κοινωνικη της συνοχη και ταυτοτητα και το Εθνικο της μελλον στον βωμο του ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΔΙΩΞΕΩΝ ΤΩΝ Η.Π.Α ΑΛΛΑ ΚΑΙΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ!
Η εξαλειξη της φτωχειας και της δυστυχιας στον τριτο κοσμο πρεπει να αντιμετωπισθει ως παγκοσμιο προβλημα με συστηματικες πολιτικες και αυξηση της αναπτυξιακης βοηθειας.
Η Ελλαδα στο πλαισιο των δυνατοτητων της,μπορει να στηριξει και να προωθησει τετοιοy τυπου προσπαθειες!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ εν ονοματι αυτου του προβληματος και να θετει σε κινδυνο την Εθνικη της ταυτοτητα και το Εθνικο μας μελλον!!