GREECE IS NOT FOR SALE!!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Η ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!


Η υπονομευση της Ελληνικης Παιδειας συμπορευεται με τη στοχοποιηση της Ελλαδος για Εθνικη Αποδομηση!
Ετσι εξηγειται η συστηματικη υπονομευση της Ελληνικης Παιδειας και η παρουσιαση του Ελληνικου Εθνους και της Ελληνικης ταυτοτητας ως δηθεν μυθου και εφευρηματος του 19ου αιωνα!
Η πολιτικη αυτη δρομολογηθηκε απο την κυβερνηση Σημιτη,με ψευδεπιγραφα συνθηματα για δηθεν εκσυγχρονισμο.Συνεχισθηκε ομως και απο την επομενη κυβερνηση με ακραιο παραδειγμα και προκληση το βιβλιο της Στ Δημοτικου της Μαριας Ρεπουση,και το οποιο η πρωην Υπουργος εσπευσε να υπερασπισθει πεισματικα παρα την καταλυτικη καταδικη και απορριψη απο την Ακαδημια Αθηνων!
Το βιβλιο αυτο δεν ειναι,δυστυχως,το μονο δειγμα μιας απιστευτης εκτροπης που αγγιζει τα ορια της δολιοφθορας σε βαρος της ιστοριας της Χωρας μας!Απο εκεινους μαλιστα που ειναι εντεταλμενοι απο το συνταγμα να διδασκουν την Ελληνικη Παιδεια και πληρωνονται γιαυτο,απο το Ελληνικο δημοσιο!!
Η υπονομευση της Ελληνικης παιδειας,της ιδεας του Εθνους και της Εθνικης ιστοριας,δεν περιοριζεται στο Δημοτικο σχολειο!
Διαπερνα ολες τις βαθμιδες της Εκπαιδευσης και αξιοποιει για το σκοπο αυτο τη γενικοτερη θλιβερη κατασταση που επικρατει στην Εκπαιδευση.
Γι αυτο ομως ο Ελληνικος λαος χρηματοδοτει απο το υστερημα του τη δημοσια εκπαιδευση??
Για να σταδιοδρομουν και να ρητορευουν απο καθεδρας και με την πανεπιστημιακη τηβεννο αναξιοι εκπαιδευτικοι που απεργαζονται απροκαλυπτα την αποδομηση του δηθεν Εθνικου μυθου και προπαγανδιζουν τα ιδεολογηματα της παγκοσμποιοποιησης.
Ποιοι ειναι αυτοι που θελουν να κλεψουν απο τους νεους τη δοξα και την υπερηφανεια της καταγωγης τους,να υπονομευσουν τη γλωσσα τους,που εγινε μεσα απο τους αιωνες εγκολπιο πολιτισμου για ολη την ανθρωποτητα και να τους στερησουν το προνομιο μιας Εθνικης πολιτιστικης κληρονομιας,που ανεδειχθη και καθιερωθηκε ταυτοχρονα ως κλασσικη και οικουμενικη κληρονομια??
Ο Ελληνικος λαος δεν πρεπει να ανεχθει περαιτερω αυτη τη λαθροχειρια σε βαρος της επιστημης,της ιστοριας και της παιδειας του.
Ενας λογος παραπανω,γιατι η υπονομευση της Ελληνικης παιδειας συμπορευεται με το γενικοτερο στοχο της Εθνικης αποδομησης,που εχει ως κεντρικο αξονα τη μαζικη λαθρομεταναστευση!